Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2013. október 17., csütörtök

Májpástétom

Bizton állíthatom, hogy ez a világ legfinomabb májpástétoma...a májat nem kedvelők esetében is sikert aratott....nem véletlenül.:-) 

Utoljára gyeekkoromban ettem, és már egy ideje készültem rá, hogy felfrissítem az élményt...most sikerült végre. Ez az adag hatalmas, most csak a feléből készítettem, egy nagy tál lett belőle így is!

Hozzávaók:

1 kg máj
3 nagy vöröshagyma
1 kg kápia paprika
2 kockamargarin
Fél tubus mustár
Fél tubus piros arany
Só, bors ízlés szerint

Elkészítése:


A májat, a hagymát és a kápia paprikát nagyobb darabokra vágjuk, és kevés olajon sóval megpároljuk.

Ha megpuhult, húsdarálóval kétszer ledaráljuk, majd a habverővel hozzákeverjük a margarint, mustárt,piros aranyat, a sót és a borsot.


Nincsenek megjegyzések: