Bizton állíthatom, hogy ez a világ legfinomabb májpástétoma...a májat nem kedvelők esetében is sikert aratott....nem véletlenül.:-)
Utoljára gyeekkoromban ettem, és már egy ideje készültem rá, hogy felfrissítem az élményt...most sikerült végre. Ez az adag hatalmas, most csak a feléből készítettem, egy nagy tál lett belőle így is!
Hozzávaók:
1 kg máj
3 nagy vöröshagyma
1 kg kápia paprika
2 kockamargarin
Fél tubus mustár
Fél tubus piros arany
Só, bors ízlés szerint
Elkészítése:
A májat, a hagymát és a kápia paprikát nagyobb darabokra vágjuk, és kevés olajon sóval megpároljuk.
Ha megpuhult, húsdarálóval kétszer ledaráljuk, majd a habverővel hozzákeverjük a margarint, mustárt,piros aranyat, a sót és a borsot.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése