Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2014. február 24., hétfő

Fűszeres párolt zöldbab sült hagyma-és virslikarikákkal

Elhatároztam, hogy hétközben próbálok jobban odafigyelni mikor mit eszem. Hétvégén aztán több mindent megengedek magamnak, így talán nem lesz olyan nagy a "nélkülözés"...:-) 

Elkészítettem hát a mai diétás vacsimat, leülök az asztalhoz, hogy megegyem, erre jön Dorka, hogy ő bizony ilyet kér...de nem ám fehér kenyérrel...diétással. Aztán jött Boti, és nagy nyámmogások közepette kiette az összes virslit a maradék vacsimból...kell ennél jobb diéta?? Rajtam kívül mindenki jóllakott...:-) 

Hozzávalók:

1 gulyásos tányérnyi zöldbab
1 cs.füstli
1 fej vöröshagyma
Vegeta
Fokhagyma granulátum
Petrezselyem zöldje
Kevés oliva olaj

Elkészítése:

A zöldbabot vegetával, fokhagyma granulátummal, aprított petrezselyemmel ízesítjük, mikróban puhára pároljuk.
A szeletekre vágott vöröshagymát a virslikarikákkal együtt olivaolajon megpirítjuk, hozzákeverjük a puhára párolt zöldbabot.


Megjegyzés küldése