Gyors ebéddel készültem ma, borsófőzeléket főztem...gondolkodtam rajta, mit is csináljak hozzá, aztán ráakadtam a fagyon egy csomag csirkemellre...
Bevillant, hogy azt ha hirtelen kisütöm, milyen finom és omlós is tud lenni, és ez az a fajta hús, amit a kislányom is szívesen eszik...újabban sajnos nem sok ilyen van, válogatós korszakát éli.:-)
De ez most telitalálat volt ma nála...:-)
Hozzávalók:
1 egész csirkemell
Szárnyas fűszerkeverék
Só
Liszt a forgatáshoz
Olaj a sütéshez
Elkészítése:
A csirkemellet vékonyabb szeletekre vágjuk, besózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk. Pihentetjük. Érdemes ebéd előtt közvetlenül kisütni, hogy frissen kerüljön a tányérra, nem sok idő, 10 perc alatt megvan...:-)
Lisztben megforgatjuk a szeleteket, majd nem túl sok forró olajban pindkét felét pár perc alatt megpirítjuk.