Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2014. február 26., szerda

Omlós fűszeres csirkemell

Gyors ebéddel készültem ma, borsófőzeléket főztem...gondolkodtam rajta, mit is csináljak hozzá, aztán ráakadtam a fagyon egy csomag csirkemellre...

Bevillant, hogy azt ha hirtelen kisütöm, milyen finom és omlós is tud lenni, és ez az a fajta hús, amit a kislányom is szívesen eszik...újabban sajnos nem sok ilyen van, válogatós korszakát éli.:-) 

De ez most telitalálat volt ma nála...:-) 

Hozzávalók:

1 egész csirkemell
Szárnyas fűszerkeverék
Liszt a forgatáshoz
Olaj a sütéshez

Elkészítése:

A csirkemellet vékonyabb szeletekre vágjuk, besózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk. Pihentetjük. Érdemes ebéd előtt közvetlenül kisütni, hogy frissen kerüljön a tányérra, nem sok idő, 10 perc alatt megvan...:-) 

Lisztben megforgatjuk a szeleteket, majd nem túl sok forró olajban pindkét felét pár perc alatt megpirítjuk.


Nincsenek megjegyzések: